Нашите производи може да ги најдете во нашите продавници

Продавница 1

Нашата најголема и најрепрезентативна продавница се наоѓа во склоп на сместувачкиот комплекс Кораб Трница, Маврово, во непосредна близина на нашите производствени капацитети. Ви нудиме најквалитетно пазарно искуство во комфорен и современ амбиент со професионално обучен и љубезен персонал, секогаш подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед,, вино, сувенири и друго.

Повелете!

Продавница 1

Продавница во Трница

Ул. Населено место без уличен систем бр. с. Трница 1

Маврово и Ростуша

Продавница 3

Сместена во срцето на најбројната скопска општина Аеродром, во трговскиот центар Бисер, нашата продавница бр. 3 ви нуди најквалитетно пазарно искуство во комфорен и современ амбиент со професионално обучен и љубезен персонал, секогаш подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед и друго.

Повелете!

Продавница 3

Продавница ТЦ Бисер

Ул. Булевар Јане Сандански бр. 82

ТЦ Бисер – локал 35 Скопје – Аеродром

      Контакт :

  • Хотел                             076 361 953/  hotel@korabtrnica.mk
  • Ресторан                     078 913 434/  restoran@korabtrnica.mk
  • Големопродажба    075 217 547
  • Сметководство       02 5110 096