Prodhimet tona mund t’i blini në këto dyqane tonat

Dyqani nr. 1, Tërnica

Shitorja jonë më e madhe dhe më reprezentative gjendet në kuadër të kompleksit hotelier “Korab Tërnica”, Mavrovë, në afërsi të drejtpërdrejtë me kapacitetet tona prodhuese. Ju ofrojmë përvojën më cilësore të tregtimit në një ambient komfor dhe bashkëkohor, me personel profesionalisht të përgatitur dhe të sjellshëm, gjithmonë të gatshëm për t’i kënaqur nevojat tuaja.

Në dyqanet tona gjithmonë do të gjeni produkte natyrore me premium-cilësi nga prodhimtaria jonë, si: produkte qumështi dhe mishi, reçele, mjaltë, fruta mali, verëra, brumëra, çaj etj.

Urdhëroni!

Dyqani nr. 1

Dyqani nr. 1, Tërnica, Rr. Vend i banuar pa sistem rrugor, nr. f. Tërnicë 1 Mavrovë dhe Rostushe.

kontakt: 078381194

Dyqani nr. 2, QT Biser

I vendosur në zemrën e komunës më të madhe të Shkupit, Aerodrom, në qendrën tregtare Biser, dyqani ynë nr. 3 ju ofron përvojën më cilësore të tregtimit në një ambient komfor dhe bashkëkohor, me personel profesionalisht të përgatitur dhe të sjellshëm, gjithmonë të gatshëm për t’i kënaqur nevojat tuaja.

Në dyqanet tona gjithmonë do të gjeni produkte natyrore me premium-cilësi nga prodhimtaria jonë, si: produkte qumështi dhe mishi, reçele, mjaltë, fruta mali, verëra, brumëra, çaj etj.

Urdhëroni!

Dyqani nr 2

Dyqani nr. 3, QT Biser, rr. Bulevardi JaneSandanski nr.82/QT Biser – lokali 35 Shkup – Aerodrom.

kontakt: 25121491