Нашите производи може да ги најдете во нашите продавници

Продавница 1

Нашата најголема и најрепрезентативна продавница се наоѓа во склоп на сместувачкиот комплекс Кораб Трница, Маврово, во непосредна близина на нашите производствени капацитети. Ви нудиме најквалитетно пазарно искуство во комфорен и современ амбиент со професионално обучен и љубезен персонал, секогаш подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед, шумски плодови, вино, тестенини, чај и друго.

Повелете!

Продавница 1

Продавница во Трница

Ул. Населено место без уличен систем бр. с. Трница 1

Маврово и Ростуша

Продавница 2

Сместена во срцето на Црниче, во непосредна близина на МВР.  Нашата продавница бр. 2 ви нуди најквалитетно пазарно искуство во автентичен и современ амбиент со професионално обучен и љубезен персонал, секогаш подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни  производи, свежо месо, сувомеснати производи, слатко, мед, вино,јајца и друго.

Повелете!

Продавница 2

Продавница Црниче

Ул. Павел Шатев

Продавница 3

Сместена во срцето на најбројната скопска општина Аеродром, во трговскиот центар Бисер, нашата продавница бр. 3 ви нуди најквалитетно пазарно искуство во комфорен и современ амбиент со професионално обучен и љубезен персонал, секогаш подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед, шумски плодови, вино, тестенини, чај и друго.

Повелете!

Продавница 3

Продавница ТЦ Бисер

Ул. Булевар Јане Сандански бр. 82

ТЦ Бисер – локал 35 Скопје – Аеродром

Продавница 4

Сместена во близина на пазарот во Тафталиџе, поточно во зоната за шетање веднаш во зградите до пазарот. Во овој реон се издвојуваме од другите и особено не препознаваат по нашиот врвен квалитет и услуга.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед, шумски плодови, вино, тестенини, чај и друго.

Повелете!

Продавница 4

Продавница Тафталиџе

Ул. Московска бр. 5, Локал 7

Продавница 5

Продавницата во Капиштец е една од нашите поголеми продавници. Истата се наоѓа спроти задната страна на Т.Ц. Беверли.

Во нашите продавници можете да најдете природни производи со премиум квалитет од сопствено производство, како: млечни и месни производи, слатко, мед, шумски плодови, вино, тестенини, чај и друго.

Повелете!

Продавница 5

Продавница Капиштец

Ул. Васил Ѓоргов бр. 33