Двокреветна соба

Располагаме со двокреветни соби со брачен кревет и двокреветни соби со два кревети поставени еден до друг.

Вип апартман

Вип апартманот се состои од спална соба со брачен кревет, дневна соба со кревет на спуштање, тоалет, ходник и тераса.
Капацитетет: 4 возрасни лица

Апартман – тип 1

Апартманот се состои од спална соба со брачен кревет и дневна соба со кревет на спуштање за две лица.
Капацитет: 4 возрасни лица

Апартман – тип 2

Апартманот се состои од спална соба со брачен кревет и дневна соба со кревет на спуштање за две лица.
Лоциран на приземје.
Капацитет: 4 возрасни лица

Соба во планинарска куќа

Располагаме со двокреветни и трокреветни соби од овој тип. Собите се со вграден тоалет.
Двокреветната соба е со брачен кревет.
Трокреветната соба располага со брачен кревет и единечен кревет.

Голем апартман

Големиот апартман се состои од две спални соби со брачен кревет, огромна дневна соба со посебен дел со 4 единечни кревети, софа за дневен престој и терпезариска маса, и тоалет. Идеален за друштва или поголеми фамилии.
Капацитет: 8 возрасни лица

Планинска куќичка

Планинските куќички се состојат од еден кревет за две лица или од два кревети на развлекување.
Располагаат со сопствен тоалет
Капацитет: 2  лица

Делукс планинска куќичка

Комфорна планинска куќичка со брачен кревет
Располагаат со сопствен тоалет
Капацитет: 2  лица

Резервирај

076-361-953

hotel@korabtrnica.mk